Tilvalg til Buffet, Brunch og Koldt Bord

Frikadeller 15,- pr. couv.
Grøntsagstærter 15,- pr. couv.
Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme 40,- pr. couv.
Røget ål m/røræg og purløg 35,- pr. couv.
Sprængt oksebryst m/peberrodscreme 20,- pr. couv.
Christiansø sild m/kapers og løg 35,- pr. couv.
Lille hakkebøf m/bløde løg 25,- pr. couv.
Røget makrel m/mayo og radiser 25,- pr. couv.
Rejesalat m/grovbrød 25,- pr. couv.
Hønsesalat m/bacon og karse 25,- pr. couv.
Jordbærtærte m/marcipanbund, chokolade og vaniljecreme 20,- pr. couv.
Lagkage 25,- pr. couv.
Håndlavede flødeboller m/marcipanbund 20,- pr. stk.
Håndlavet chokolade 4 stk. 25,-

Skaevinge-kro-diner-transportable