Tilvalg til Buffet, Brunch og Koldt Bord
Frikadeller 15,- pr. couv.
Grøntsagstærter 15,- pr. couv.
Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme 50,- pr. couv.
Røget ål m/røræg og purløg 50,- pr. couv.
Sprængt oksebryst m/peberrodscreme 30,- pr. couv.
Christiansø sild m/kapers og løg 45,- pr. couv.
Lille hakkebøf m/bløde løg 30,- pr. couv.
Røget makrel m/mayo og radiser 30,- pr. couv.
Rejesalat m/grovbrød 30,- pr. couv.
Hønsesalat m/bacon og karse 30,- pr. couv.
Jordbærtærte m/marcipanbund, chokolade og vaniljecreme 30,- pr. couv.
Lagkage 40,- pr. couv.
Håndlavede flødeboller m/marcipanbund 30,- pr. stk.
Håndlavet chokolade 4 stk. 30,-