Bryllup Skævinge Kro

Bryllup i romantiske  omgivelser

Brylluppet er for de fleste mennesker livets største fest, og det er derfor vigtigt, at alt forløber, som man har planlagt.
I vores mere end 100 år gamle kro kan I afholde jeres bryllup i romantiske og indbydende omgivelser.
Vi tilbyder en moderne kulinarisk oplevelse, tilvejebragt af vores dygtige og professionelle kokkes kærlighed
til god mad.

 

Indbydende rammer til jeres Bryllup

På Skævinge Kro har vi de perfekte rammer til afholdelse af jeres bryllup, og vi har både lokalerne til den lille eksklusive og intime bryllupsfest samt til den store bryllupsfest med mere end 100 gæster.
Vi kan tilbyde moderne, luftige og lyse lokaler, og når I holder jeres bryllup hos os, tilbyder vi råderet over
flere sammenhængende lokaliteter, så der kan danses brudevals.
På Skævinge Kro er der adgang til grønne udearealer, hvor børnene kan få lidt luft og lege, hvis tiden ved bordet bliver for lang.
Alle områder og lokaler på kroen er let tilgængelige, så handicappede nemt kan komme omkring.

 

et bryllup med Eksklusiv mad og dedikerede kokke

Vores retter, vi serverer til bryllupper, er skabt af kærlighed til god mad og gastronomi. Vi kæler for detaljerne, og vi er opdateret inden for de nyeste tendenser, så vi altid kan kreere og tilbyde en menu, som jeres bryllupsgæster vil huske lang tid frem.
Når vi afholder jeres bryllup, kan vi sammensætte menuer med tilhørende vine, men vi kan også aftale en menu helt ud fra jeres ønsker.
Vores professionelle kokke brænder for at gøre bryllupsmenuen til en speciel oplevelse, og vi gennemgår altid muligheder og sammensætninger, så I kan være helt sikre på, at jeres bryllup afholdt på Skævinge Kro bliver en enestående begivenhed, jeres gæster længe vil huske.

 

God beliggenhed i Nordsjælland

Vi ligger centralt placeret 10 kilometer fra Hillerød. Derfor er der gode tilkørselsmuligheder fra hele Nordsjælland. Vi har parkeringspladser tilknyttet kroen, så jeres bryllupsgæster kan køre lige til døren.
Jeres bryllupsgæster har også mulighed for at tage toget hertil, da kroen ligger nær ved Skævinge station.

 

Overnatning på Skævinge Kro

På Skævinge Kro glæder vi os til, at brudeparret tilbringer deres første nat som ægtepar hos os. Vi har 6 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Så hvis nogle af jeres gæster ønsker at tilbringe natten efter bryllupsfesten hos os, kan dette også arrangeres.

Ring for mere information

Har I spørgsmål eller vil I bestille selskab, så kontakt os på telefon 21 73 20 97 og lad os sammen gøre jeres bryllup til en enestående begivenhed.