Buffet

Buffet 1:

Velkomstdrink: Pomegranate

Forret:
Bagt rødspætte m/rejer, hollandaise, krydderurter og manitobabrød

Hovedretter:
Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme
Helstegt amerikansk oksecuvette m/bearnaisesauce
Porchetta (italiensk flæskesteg)
Flødebagte kartofler
Pommes frites
Udvalg af sæsonens salater og kål
Kroens udvalg af egne brød

Dessert:
2 slags is m/friskskåret frugt og chokoladecreme

Kaffe – Te

Natmad:
Tarteletter m/høns i asparges

375,- pr. couv.

Buffet 2:

Velkomstdrink: Pomegranate

Forret:
Rimmet laks m/hasselnøddemayo, rødbede, sprødt og manitobabrød

Hovedretter:
Dampede blåmuslinger m/aioli og pommes frites
Kulmule m/bacon og muslingecreme
Glaserede svinekæber m/spidskål, chips, glace og æble
Perlehøneballotine m/svampe
Rosastegt kalveculotte m/kraftig kalvesky
Små kartofler m/krydderurter, løg og bacon
Udvalg af sæsonens salater og kål
Kroens udvalg af egne brød

Dessert:
Udvalgte oste m/garniture
Tiramizu

Kaffe – Te

Natmad:
Mulligatawnysuppe engelsk/indisk carrysuppe m/kylling, ris og flûtes

395,- pr. couv.