Om os

Hvis du vælger at holde dit arrangement hos os, kan du forvente at vores udgangspunkt er, at vi løbende fornyer og udvikler os, men altid med den største respekt for traditioner og værdier, vi ved vores gæster sætter pris på.

Derfor kan vi arrangere din fest i moderne og indbydende lokaler, på en over 100 år gammel kro med stolte traditioner. Vi kan tilbyde en moderne kulinarisk oplevelse, men også en traditionel dansk middag. I udgangspunktet er vores menuforslag sammensat med husets vin. Men vi kan naturligvis også sammensætte menuen efter dine ønsker, ligesom vi gerne kommer med et forslag til en vinmenu, som vi sammen kan tilpasse i forhold til dit valg af middag.

I mere end 30 år har vi drevet restaurationsvirksomhed, og har ejet Skævinge Kro siden 1998. Vores erfaring har med tiden givet os en bred indsigt i – og forståelse for – hvordan vi sikrer, at din fest bliver en succes. Sammen med vores dygtige personale og vores professionelle indstilling, er vi garanter for, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte os yderligere, så vi sammen kan sammensætte dit personlige arrangement.

Skaevinge-kro-diner-transportable