Buffet 1:
Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme
Braiserede danske svinekæber m/kål, svampe og glace
Rosastegt kalveculotte m/svampesauce
Marineret unghanebryst m/citron, hvidløg og estragon
Små stegte kartofler m/krydderurter, bacon og olivenolie
Kartofler, krydderurter, rødløg og vesterhavsost
Krydret gulerodssalat m/ristet kikærter og mynte
Årstidens salat
Karamel Panna Cotta m/bær
Citronfromage m/chokoladecrumle og fløde
Kroens brød
258,- pr. couv.
(min. 12 couv.)
Buffet 2:
Bagt røget torsk m/hyldebærgele, radiser og karseemulsion
Langtidsstegt barbecuemarineret nakkeflet
Amerikansk oksecuvette m/estragonsauce
Coq au vin m/rodfrugter, bacon, syltet rødløg og krydderurter
Små stegte kartofler m/olivenolie, dijon og krydderurter
Kroens flødekartofler m/hvidløg
Traditionel broccolisalat m/bacon, rødløg og rosiner
Årstidens salat
Spidskålsalat m/gulerødder, rødbeder og rucola
Udvalgte oste fra ind- og udland m/garniture
Jordbærtærte m/marcipanbund, chokolade og vaniljecreme
Chokolademousse m/flødeskum
Kroens brød
330,- pr. couv.
(min. 15 vouv.)
StudenterBuffet
Alt er anrettet lige til at sætte på bordet
Gambas rejer m/chili-hvidløg-urtemayo
Tunmousse på salat m/krydderurter og ristet rugbrød
Kyllingepate m/trøffel, salat og cremet vinaigrette sauce
Mini gourmetburger af oksefilet, bearnaisecreme og stegte løg
Marineret kyllingelår
Sprød sommersalat m/hjertesalat, radiser og ristet kikærter, og honning-citrus dressing
Nye Kartofler m/krydderurter, rødløg og vesterhavsost
Jordbærtærte m/marcipanbund, chokolade og vaniljecreme
Kroens brød
Pris pr. couv. 248,-
(Min. 12 couv.)