Menu 1:
Rimmet laks
m/karsemayo, radiser, sprødt
og kroens brød
Kalvesteg
m/waldorffsalat, tyttebær,
årstidens salater,
små stegte kartofler og flødesauce
Gammeldags æblekage
m/flødeskum og chokoladecrumble
265,- pr. couv.
Menu 2:
Røget okseinderlår
m/karl Johanmayo, grana
og kroens brød
Glaserede danske svinekæber
m/bagte rodfrugter, rødløg, knust kartoffel og glace
Chokolademousse
m/flødeskum og bær
275,- pr. couv.
Menu 3:
Glastorsk
m/røget flæsk, rygeost, agurk, fløde og kroens brød
Dansk kalvefilet fra Himmerland
m/årstidens salater, små ovnstegte kartofler
og pebersauce
Rabarber/jordbærtrifli
m/vaniljecreme, makroner og fløde
320,- pr. couv.
Menu 4:
Røget laksetatar
m/æble, honning/citrusolie, ristet rugbrød og kroens brød
Oksefilet
m/årstidens salater, kartoffelsoufflé
og estragonsauce
Gateau Marcel
m/chokoladetrøffel, iscreme og sprødt
350,- pr. couv.