Menu 1:
Rimmet laks
m/hasselnøddemayo, rødbede, sprødt
og kroens brød
Kalvesteg
m/waldorffsalat, tyttebær,
årstidens grøntsager,
små stegte kartofler og flødesauce
Gammeldags Citronfromage
m/flødeskum og chokoladecrumble
240,- pr. couv.
Menu 2:
Rimmet røget kammusling
m/karsecreme, kylling
og kroens brød
Glaserede danske svinekæber
m/bagte rodfrugter, rødløg, knust kartoffel og glace
Chokolademousse
m/flødeskum og bær
250,- pr. couv.
Menu 3:
Hummerbisque
m/skaldyr, urter og kroens brød
Kalveculotte
m/årstidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og gorgonzolasauce
Skovbærparfait
m/chokolade og bær
255,- pr. couv.
Menu 4:
Glastorsk
m/røget flæsk, ærter, rygeost, agurk, fløde og kroens brød
Amerikansk oksecuvette
m/årstidens grøntsager, små ovnstegte
kartofler og pebersauce
Rabarber/jordbærtrifli
m/vaniljecreme og fløde
280,- pr. couv.
Menu 5:
Røget Laksetatar
m/æble, honning/citrusolie, ristet rugbrød
og kroens brød
Oksefilet
m/årstidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og estragonsauce
Gateau Marcel
m/chokoladetrøffel, vaniljeiscreme og sprødt
300,- pr. couv.