Selskabsmenu ud af huset

Menu 1:

Rimmet laks
m/hasselnøddemayo, rødbed, sprødt
og manitobabrød

Kalvesteg Stegt som Vildt
m/waldorffsalat, tyttebær, halve æbler,
hvide samt brunede kartofler og flødesauce

Gammeldaws Citronfromage
m/flødeskum

210,- pr. couv.

Menu 2:

Rimmet, røget kammusling
m/karsecreme, kylling
og manitobabrød

Glaserede danske svinekæber
m/bagte rodfrugter og glace

Nødderand
m/iscreme og friske frugter

225,- pr. couv.

Menu 3:

Hummerbisque
m/urter og manitobabrød

Kalvetykstegsfilet
m/årtidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og gorgonzolasauce

Skovbærparfait
m/chokolade og bær

235,- pr. couv.

Menu 4:

Glastorsk
m/røget flæsk, ærter, rygeost, agurk, fløde og manitobabrød

Amerikansk oksecuvette
m/årstidens grøntsager, små ovnstegte
kartofler og pebersauce

Rabarber/jordbærtrifli
m/vaniljecreme og fløde

245,- pr. couv.

Menu 5:

Røget Laksetatar
m/æble, honning/citrusolie, ristet rugbrød
og manitobabrød

Oksefilet
m/årstidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og estragonsauce

Gateau Marcel
m/chokoladetrøffel, vaniljeiscreme og sprødt

270,- pr. couv.