Selskabsmenu ud af huset

Menu 1:

Røget Nordisk Laks
æggecreme, karse, radiser, lakserogn,
knækbrød og manitobabrød

Kalvesteg Stegt som Vildt
waldorfsalat, tyttebær, halve æbler,
hvide samt brunede kartofler og flødesauce

Gammeldaws Citronfromage
flødeskum

205,- pr. couv.

Menu 2:

Dampet Rødspætte
Karl Johan creme, rejer, rugbrød
og manitobabrød

Amerikansk Cuvette
årstidens grøntsager, små ovnstegte kartofler
og pebersauce

Fragilité
hvid chokolade og vaniljeis

215,- pr. couv.

Menu 3:

Kulmuleterrin
hummermayo, agurk, karse og manitobabrød

Rosastegt Andebryst
orangesky, cognacmarinerede rosiner og små
stegte kartofler

Nødderand
iscreme og friske frugter

220,- pr. couv.

Menu 4:

Skaldyrs bisque
urter og manitobabrød

Kalvetykstegsfilet
årstidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og gorgonzolasauce

Chokolademousse
havtorn, hvid chokolade og bær

240,- pr. couv.

Menu 5:

Røget Laksetatar
æble, honning/citrusolie, ristet rugbrød
og manitobabrød

Oksefilet
årstidens grøntsager, kartoffelsoufflé
og estragonsauce

Gateau Marcel
chokoladetrøffel, vaniljeiscreme og sprødt

260,- pr. couv.