Buffet

Buffet 1:

Velkomstdrink: Pomegranate

Forret:
Rødspætte m/Karl Johancreme, rejer, rugbrød
og manitobabrød

Hovedretter:
Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme
Helstegt amerikansk cuvette m/bearnaisesauce
Nakkekam, kål, æble og nødder
Flødebagte kartofler
Pommes frites
Udvalg af sæsonens salater og kål
Kroens udvalg af egne brød

Dessert:
2 slags is m/friskskåret frugt og chokoladecreme

Kaffe – Te

Natmad:
Flødelegeret aspargessuppe m/flûtes

360,- pr. couv.

Buffet 2:

Velkomstdrink: Pomegranate

Forret:
Rimmet Laks, hasselnøddemayo, rødbede, sprødt og manitobabrød

Hovedretter:
Dampede blåmuslinger m/aioli og pommes frites
Kulmule m/bacon og muslingecreme
Glaserede svinekæber m/spidskål, chips, glace og æble
Perlehøneballotine m/svampe
Rosastegt kalveculotte m/kraftig kalvesky
Udvalg af sæsonens salater og kål
Små kartofler, krydderurter, løg og bacon
Kroens udvalg af egne brød

Dessert:
Udvalgte oste m/garniture
Tiramizu

Kaffe – Te

Natmad:
Mulligatawnysuppe engelsk/indisk carrysuppe m/kylling, ris og flûtes

385,- pr. couv.