Buffet ud af huset

Buffet 1:

Fiskelagkage m/rejemousse
Kalveinderlår “all night long”
Græske frikadeller m/tzatziki, feta og tomater
Porchetta (italiensk flæskesteg)
Cremet kartoffelsalat, bombarderet m/urter
Broccolisalat m/rosiner og bacon
Spidskålssalat m/æbler, dild og honning
Æbletærte m/kanelcreme
Kroens udvalgte brød og smør

 188,- pr. couv.
(min. 12 couv.)

Buffet 2:

Birkesbagt laks m/sennep, salat og urtecreme
Glaserede danske svinekæber, kål, svampe og glace
Amerikansk oksecuvette (super mør)
Farseret unghane m/svampe og aioli
Kroens flødebagte kartofler
Spæd hjertesalat m/hytteost, bønner, mandler og karse
Blomkålssalat m/sennepsmayo, ærteskud og purløg
Hvid chokolade Panna Cotta m/syltede bær
Skovbærparfait på bisquitbund m/fløde og chokolade
Kroens udvalgte brød og smør

208,- pr. couv.
(min. 12 vouv.)

Buffet 3:

Kulmule m/rygeost, ærteskud og syltede rødløg
Rosa stegt lammeculotte m/hvidløg og salvie
Rosa stegt kalveculotte og champignons a la creme
Glaserede danske svinekæber, kål, svampe og glace
Kroens flødebagte kartofler m/hvidløg
Baconstegte  kartofler m/løg
San Marzano tomater m/pesto, feta og basilikum
Cæsarsalat m/grana og saltede mandler
Bulgur salat m/krydderurter, citron og ingefær
Udvalgte oste fra ind- og udland
Frugttærte på marcipanbund m/chokolade og vaniljecreme
Citronfromage m/chokoladecrumble og fløde

268,- pr. couv.
(min. 15 couv.)

Receptionsbuffet

Rimmet, røget kammusling m/karseemulsion og jordskokker
Bagt kulmule m/dildmayo og syltede citron
Koldrøget laks m/rygeost og radiser
Kæmpe rejer m/hvidløgscreme
Indbagt chorizopølse
Mini croissant m/kyllingesalat, karse og bacon
Roastbeef af oksefilet m/estragoncreme, kartoffelchips og stegte løg
Kroens små frikadeller
Hvid chokolade Panna Cotta m/bær
Hjemmelavet flødeboller m/marcipan

215,- pr. couv.
(min. 25 couv.)